SZENTEGYHÁZA VÁROS, értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy a „REKREÁCIÓS TERÜLET FEJLESZTÉSE HOMORODFÜRDŐN, MEGVALÓSÍTHATÓSÁGI TANULMÁNYI SZAKASZ” Homorodfürdőn, 23 szám alatt cimű terve, a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség eseti elbírálása alapján 2020 március 17-én döntéstervezetet hozott (nem szükséges a környezeti hatástanulmány elkészítése).

A döntés tervezete, valamint az ezt megalapozó érvek megtekinthetőek a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, Csíkszereda, Márton Áron utca 43 szám alatt, munkanapokon hétfőtől-csütörtökig 8,00–16,30 óra között, pénteken 8,00–14,00 óra között valamint a http://apmhr.anpm.ro internetes oldalon.

 Az érintettek a döntéstervezetre vonatkozó észrevételeiket a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség honlapján megjelent hírdetéstől számított 10 nap alatt   nyújthatják be a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez.

Fax: 0266-310041, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Véletlenszerű Kép

site_008.jpg