În cadrul şedinţei ordinară a Consiliului Local al Oraşului Vlăhiţa din 30 iulie 2015 au fost discutate următoarele hotărâri:

 

1. Hotărârea privind alegerea preşedintelui de şedinţă.
- Aprobat.

 

2. Hotărârea privind aprobarea execuţiei bugetului de venituri şi cheltuieli al Oraşului Vlăhiţa pe trimestrul II al anului 2015.
- Aprobat.

 

3. Hotărârea privind rectificarea bugetului general al Oraşului Vlăhiţa pe anul 2015 şi utilizarea fondului de rezervă bugetară la dispoziţia Oraşului Vlăhiţa.
- Aprobat.

 

4. Hotărârea privind înregistrarea Oraşului Vlăhiţa în Sistemul Naţional Electronic de Plată online a impozitelor şi taxelor utilizând cardul bancar, precum şi stabilirea modului în care este suportat comisionul bancar.
- Aprobat.

 

5. Hotărârea privind aprobarea Regulamentului privind achiziţia de imobile.
- Aprobat.

 

6. Hotărârea privind aprobarea Listei de prioritate ale solicitanţilor de locuinţe pentru tineri şi familiile tineri în regim de închiriere, pe anul 2015, construite în Oraşul Vlăhiţa.
- Aprobat.

 

7. Proiect de hotărâre nr. 139/240/S/24.07.2015 pentru aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Modernizare strada Sportului pe lângă Şcoala Mártonffi János" în Oraşul Vlăhiţa, judeţul Harghita.
- Retras.

 

8. Proiect de hotărâre nr. 139/244/S/24.07.2015 pentru aprobarea documentaţiei de atribuire a contractului de achiziţie publică pentru proiectul „Modernizare strada Sportului pe lângă Şcoala Mártonffi János" în Oraşul Vlăhiţa, judeţul Harghita.
- Retras.

 

Conţinutul hotărârilor aprobate se găseşte pe situl oficial al Primăriei Oraşului Vlăhiţa în meniul Consiliul Local - Hotărîri.

Véletlenszerű Kép

site_005.jpg