În cadrul şedinţei ordinară a Consiliului Local al Oraşului Vlăhiţa din 12 august 2015 au fost discutate următoarele hotărâri,

1. Aprobarea procesului – verbal întocmit cu ocazia şedinţei din 30 iulie 2015.

 

2. Hotărârea pentru aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Modernizare strada Sportului pe lângă Şcoala Mártonffi János" în Oraşul Vlăhiţa, judeţul Harghita.
- Aprobat.

 

3. Hotărârea pentru aprobarea documentaţiei de atribuire a contractului de achiziţie publică pentru proiectul „Modernizare strada Sportului pe lângă Şcoala Mártonffi János" în Oraşul Vlăhiţa, judeţul Harghita.
- Aprobat.

 

4. Hotărârea pentru aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Modernizare strada József Attila" în Oraşul Vlăhiţa, judeţul Harghita.
- Aprobat.

 

5. Hotărârea privind aprobarea procedurii de atribuire şi a documentaţiei de atribuire a contractului de achiziţie publică de lucrări „Modernizare strada József Attila".
- Aprobat.

 

6. Hotărârea pentru aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Modernizare strada 1 Mai".
- Aprobat.

 

7. Hotărârea privind aprobarea procedurii de atribuire şi a documentaţiei de atribuire a contractului de achiziţie publică de lucrări „Modernizare strada 1 Mai".
- Aprobat.

 

8. Hotărârea pentru aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea locurilor de parcare" în Oraşul Vlăhiţa, judeţul Harghita.
- Aprobat.

 

9. Hotărârea privind aprobarea procedurii de atribuire şi a documentaţiei de atribuire a contractului de achiziţie publică de lucrări „Reabilitarea locurilor de parcare".
- Aprobat.

 

10. Proiect de hotărâre nr. 139/302/S/06.08.2015 pentru aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Modernizare strada Mihai Eminescu".
- Respins.

 

11. Proiect de hotărâre nr. 139/286/S/05.08.2015 privind aprobarea procedurii de atribuire şi a documentaţiei de atribuire a contractului de achiziţie publică de lucrări „Modernizare strada Mihai Eminescu".
- Respins.

 

12. Hotărârea pentru aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Modernizare strada Mihai Eminescu între blocurile 12-16".
- Aprobat.

 

13. Hotărârea privind aprobarea procedurii de atribuire şi a documentaţiei de atribuire a contractului de achiziţie publică de lucrări „Modernizare strada Mihai Eminescu între blocurile 12-16".
- Aprobat.

 

Conţinutul hotărârilor aprobate se găseşte pe situl oficial al Primăriei Oraşului Vlăhiţa în meniul Consiliul Local - Hotărîri.

Véletlenszerű Kép

site_016.jpg