Stimați contribuabili,

 Vă informăm, că taxele și impozitele locale se pot achita în două tranșe până la data de 31 martie respectiv pănă la 30 septembrie. Taxele cu o valoare mai mică de 50 lei trebuie plătite integral până la data de 31 martie.

În primul rând trebuie să vă plătiți amenzile de circulație și penalitățile aferente, dacă este cazul, și numai ulterior acestora se pot plăti taxele curente.

Pentru plata anticipată a taxei pe întregul an până la data de 31 martie se acordă o reducere de 10% pentru persoanele fizice respectiv 5% pentru persoanele juridice. Dacă nu achitați prima tranșa a taxei până la data de 31 martie se va aplica o majorare de 1% începând cu data de 1 aprilie.

Proprietarii autoturismelor a caror vehicole nu sunt poziționate în garaje, vor trebuie să plătească o taxă de parcare de 37 lei/mașină/an pentru autoturismele sub 12 tone, respectiv 73 lei/mașină/an pentru autoturismele peste 12 tone.

Chiriașii de spații publice, garaje și grădini vor datora și ei o taxa pe teren, care se va plăti până pe data de 25 a fiecărei luni pentru luna anterioară, în caz contrar aceasta se va majora cu o 1%/lună.

Véletlenszerű Kép

site_003.jpg