ORAȘUL VLĂHIȚA, cu sediul în orș. Vlăhița, str. Turnătorilor, nr. 20, jud. Harghita, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: “ Lucrări de explorare geologică conform programului de cercetare aprobat prin licență de dare în administrare pentru explorare nr. 24872/2022, în vederea identificării și promovării rezervelor de apă minerală terapeutică și de CO2 mofetic, din perimetrul de explorare Homorod-Vlăhița, propus a fi amplasat în orașul Vlăhița, localitate componentă Băile Homorod, nr. fn, jud. Harghita.

   Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Harghita din Miercurea Ciuc, str. Márton Áron, nr.43, în zilele lucrătoare între orele 8,00-16,00, respectiv vineri între orele 8,00-14,00, pe tot parcursul procedurii.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Harghita din Miercurea Ciuc, str. Márton Áron, nr.43 , Fax: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Véletlenszerű Kép

site_015.jpg