A fennálló járványveszély miatt meghatározatlan időre elhalasztjuk a pályázatok leadásának határidejét.

Pályázati felhívás!

Szentegyháza Város az érdekeltek tudomására hozza, hogy az általános érdekeltségű nonprofit tevékenységekre közalapokból kiutalt, vissza nem térítendő támogatásokról szóló 2005/350 -es törvény értelmében pályázatokat lehet leadni.

 1. A támogatások lebonyolítása a 350/2005 -ös Törvény 6. Cikkelyének alapján történik. A támogatott tevékenységek: sport-, kulturális-, szociális és gazdasági ágazatokra vannak csoportosítva.
 2. Támogató intézmény: Szentegyháza Helyi Tanácsa, Szentegyháza, Hársfa utca 5 szám, Hargita megye, Tel.0266246634.
 3. Támogatási alap: helyi költségvetés
 4. Pályázhatnak: Szentegyháza területén sport-, kulturális-, szociális és gazdasági tevékenységet folytató szervezetek, egyesületek, alapítványok és egyházak.
 5. Jogszabály: az általános érdekeltségű nonprofit tevékenységekre közalapokból kiutalt vissza nem téritendő támogatásokról szóló  350 / 2005 - ös törvény.
 6. Támogatott tevékenységek: Sport-, kulturális-, szociális és gazdasági tevékenységeket, olyan helyi egyesületek, szervezetek, alapítványok szervezésében, amelyek hozzájárulnak a közösség fejlődéséhez, kulturális értékeink megőrzéséhez, valamint az önrész támogatása a más intézményekhez benyújtott pályálzatokhoz, abban az esetben ha a pályázat tárgya nem profittermelő tevékenység. Az igénylők önrésze a törvény értelmében 10%.
 7. A 2018-as évre előirányzott keretösszeg: 80.000 lej, amelyből
  • Sporttevékenységeket támogató program: ........32.000 lej
  • Kulturális tevékenységeket támogató program: 33.000 lej
  • Szociális tevékenységeket támogató program:.... 5.000 lej
  • Gazdasági tevékenységeket támogató program: 10.000 lej
 1. A vissza nem térítendő támogatás a mellékelt szabályzatban leírtak értelmében, elektronikusan kitöltött pályázati űrlap alapján igényelhető, amely a http://www.primariavlahita.ro oldalon megtalálható.
 2. A projektek lefutási ideje: május-december időszakban
 3. A pályázati kérelmek leadásának határideje: 2020. április 17, 13 óráig.
 4. A pályázati kérelmek leadásának módjai: Postai úton a Szentegyháza Polgármesteri Hivatal Titkárságának átmeneti címére: Szentegyháza,  Hársfa utca 5 szám, Hargita megye. Vagy online az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megjelölve a leadandó nevével és pályázatának címével, címeivel (külön csomagolva, rendszerezve)
 5. A pályázati kérelmekhez csatolandó a Szabályzat 23. pontja szerint meghatározott dokumentumok
 1. A pályázati kérelmeket a szervezet törvényes képviseletére jogosult személy írja alá, és lepecsételve, zárt borítékban kell elküldeni vagy beszkennelve a fentebbi e-mail címre elküldeni.
 2. A borítékok és elektronikus csomagok kibontásának helye és ideje: Szentegyháza Polgármesteri Hivatal, 2020. április 20, 13 óra.
 3. A pályázatok elbírálásának ideje: 2020. április 31.

További információk telefonon kérhetők a 0266246634-es telefonszámon.

Pályázati űrlap, szabályzat, mellékletek

 

Véletlenszerű Kép

site_003.jpg