Lőrincz Csaba

Dragă Vizitatorule!
Să vă salut cu drag pe site-ul Primăriei Vlăhița!

Mă gândesc cu inimă recunoscătoare la toți cei care sunt interesați de localitatea noastră și activitatea noastră, și această plăcută și curioasă interesare o putem servi cel mai bine făcând tot ce ne stă în putință pentru a vă oferi acces liber la informațiile solicitate și căutate.

Mai mult

Vlăhița este cel mai înalt oraș din județul Harghita și știm bine: cine ajunge sus, vede departe. Cu mândrie putem spune că există multe de văzut pentru vizitatorul care ajunge la noi! Istoria noastră seculară, bogățiile culturale acumulate aici, tradițiile noastre și frumusețea peisajului creat în jurul nostru atrag mulți oaspeți în fiecare an. Pentru noi, care dorim să fim buni stăpâni ai orașului nostru, sarcina noastră este să păstrăm aceste comori pentru posteritate și să îmbunătățim reputația orașului nostru. Toate acestea pot fi realizate doar prin muncă planificată și perseverentă, recunoscând esența misiunii noastre, care nu este alta decât serviciul nostru constant față de orașul nostru și locuitorii săi. Ne dorim ca locuitorii din Vlăhița și cei interesați de noi să fie părți active în munca noastră pentru oraș. Știm bine: Vlăhița este mândru de conștiința sa civică și culturală, care definește orașul nostru, astfel că prin munca noastră - și acest site își propune să facă același lucru - urmărim transparența totală, astfel încât societatea civilă și cetățenii care trăiesc împreună cu noi să aibă acces la informații actualizate. Oferim cu încredere o privire în culisele vieții de zi cu zi, deoarece nu avem nimic de ascuns, sau mai degrabă: cel mai mare secret al nostru de succes este iubirea necondiționată pentru Vlăhița.

Sper că acest site vă va fi de folos, pe care încercăm să-l dezvoltăm în mod constant în conformitate cu cele mai recente cerințe, și vă încurajez să ne contactați cu încredere dacă aveți întrebări sau observații!

Vă doresc sănătate și navigare plăcută!

Cu prietenie,

Lőrincz Csaba
Primarul orașului Vlăhița

Program de audiență

Vineri 12:00-14:00

Declarații de avere

Declarații de interese